• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 20.svibnja 2012.

Danas je sedma vazmena nedjelja.

Svete mise su u župnoj crkvi u 8.00, 10.30 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sljedeće nedjelje je nedjelja Duhova.

Sveta misa u  Ključu će biti u srijedu u 18.00 sati, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Sljedeće nedjelje će u našoj župi druga grupa prvopričesnika imati Prvu Pričest. Župna  misa će započeti u 10.30 sati. Prvopričesnici će imati probu i ispovjed u subotu, kao što je najavljeno na roditeljskom sastanku.

U četvrtak 24. svibnja 2012. godine u 19.30 sati u Zaprešiću u župi Kraljice apostola održati će se tribina pod nazivom Umjetna oplodnja između želje za djetetom i štetnih posljedica.

U nedjelju 03. lipnja 2012. godine u 17.00 sati u Maclju u crkvi Muke Isusove, održati će se sv. misa u spomen na sve žrtve Križnih puteva. Naša župa organizira jedan autobus. Ukoliko ste zainteresirani prijavite se u župnom uredu do sljedeće nedjelje. Ukoliko nas bude dovoljno za jedan autobus onda ćemo ići. Cijena prijevoza je 50.00 kn i plaća se prilikom prijave. Polazak bi bio 03. lipnja u 14.30 sati od crkve.

Susreti za mlade održavaju se petkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Susreti za ministrante održavaju se subotom nakon večernje mise.

Zahvaljujemo g. Jerkoviću, g. Horvatiću, g. Tuđini, g. Peraku koji su uredili prostoriju kod ulaza u crkvu koja je nekad služila kao kotlovnica. Oni su je ožbukali, okrečili i postavili nove električne instalacije.

Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu sa komemoracije i spomen-mise žrtvama Bleiburške tragedije. Isto tako Glas koncila nam donosi Papinu poruku uz Svjetski dan medija, te mnoge druge zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.