• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 20. siječnja 2019.

Župne obavijesti – 20. siječnja 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

2. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Od ovoga tjedna započinjemo s Misama po selima po redovitom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u Petak u 17.00 sati. 

Od ovoga tjedna započinje vjeronauk za kandidate za Prvu Pričest po redovitom rasporedu. Kandidatima za Krizmu će vjeronauk početi od veljače.

Djeca iz dječjeg zbora Plamenčići imati će svoju probu u subotu u 10.00 sati u kući kraj crkve, pa pozivamo članove zbora na probu.

U utorak, srijedu i četvrtak župni ured neće raditi jer mi svećenici moramo prisustvovati Teološko-pastoralnom tjednu u Zagrebu. Za neodgodive slučajeve možete nas potražiti navečer u crkvi kod sv. Mise, a za ostalo u ponedjeljak ili petak.

U petak je započela Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. U našemu Dekanatu molitva će biti u crkvi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću u utorak, 22. siječnja 2019. u 19.00 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zagreba gdje se održala Katehetska zimska škola za vjeroučitelje. Novi broj Glasa koncila donosi nam i Papin poziv na dosljedan vjernički život. Glas koncila donosi razgovor s kard. Pietrom Parolinom uz 70. obljetnicu usvajanja Deklaracije o ljudskim pravima pod naslovom Proglašavanje pobačaja pravom slabi cijeli sustav zaštite i promicanja ljudskih prava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.