• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 20. siječnja 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati, a u četvrtak nakon mise ćemo imati klanjanje.

Sv. Misa u u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati. Budući da su većim dijelom riješeni imovinsko-pravni problemi vezani uz kapelu u Prigorju,  započeti ćemo sa misama u kapeli u Prigorju i to tako da ćemo, za sada, svaki drugi petak imati misu u kapeli u Prigorju. Tako će jedan petak biti u Drenju, a drugi u Prigorju. U Prigorju će misa biti 01. veljače 2013. godine.

U tijeku je Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. U našoj Nadbiskupiji na više mjesta se održavaju molitveni susreti. U našemu dekanatu će molitveni susret biti u župi Kraljice apostola u Zaprešiću u utorak, 22. siječnja 2013. godine u 19.00 sati. Plakat se nalazi na oglasnoj ploči.

U utorak, srijedu i četvrtak župni ured neće raditi jer svećenici prisustvuju svećeničkom Teološko-pastoralnom tjednu u Zagrebu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam među ostalim zanimljivm člancima donosi intervju sa kardinalom Josipom Bozanićem pod naslovom Nedopustivo je omalovažavanje i izrugivanje prava roditelja. Glas koncila nam također donosi intervju sa generalom Markačem pod naslovom Crkva nam je vjerovala te mnoge druge zanimljive članke.

2 thoughts on “Župne obavijesti – 20. siječnja 2013.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.