• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 19. svibnja 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U subotu će dječji zbor imati svoju redovitu probu u kući kraj crkve od 10.00 do 11.00 sati pa pozivamo djecu da dođu na probu.

U subotu će se u Šenkovcu održati Dan Šenkovca. Procesija od križa, a zatim sv. Misa počinje u 18.00 sati.

Također danas, pa sve do 26. svibnja održava se prikupljanje potpisa potpore za referendum za zaštitu braka i obitelji. Ako još niste, a to želite, svoj poptis možete dati vani ispred crkve. To je vrlo važna akcija kako bismo i zakonom zaštitili brakove, obitelji i djecu.

Marijina legija organizira hodočašće u Vepric, 01. lipnja 2013. godine. Podaci za prijavu se nalaze na oglasnoj ploči.

U nedjelju, 02. lipnja 2013. godine u 17.00 sati u Maclju će se održati Spomen-misa za žrtve Križnoga puta. I ove godine bismo željeli organizirati odlazak na tu misu i posjetiti spomen crkvu Muke Isusove. Cijena karte je 50 kuna.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi zajedničku izjavu predstavnika vjerskih zajednica sa susreta koji se održao 07. svibnja. Zatim nam donosi reportažu iz Bleiburga gdje je održana spomen misa na 68. obljetnicu zločina koji je tamo počinjen od strane partizana. Ima i mnoštvo drugih članaka koje je vrijedno pročitati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.