• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 19. listopada 2014.

Župne obavijesti – 19. listopada 2014.

Danas je 29. nedjelja kroz godinu ujedno je i Misijska nedjelja. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 19.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo imati sv. Misu u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati. U petak će Misa u Drenju iznimno biti u Vatrogasnom domu, a prije Mise će biti i mogućnost za ispovijed.

U subotu ćemo u Drenju proslaviti dan Drenja. Ukoliko bude vrijeme dozvolilo, imati ćemo procesiju od Vatrogasnog doma s početkom u 16.30 sati, a nakon procesije slijedi sv. Misa.

Budući da sljedeći vikend prelazimo na zimsko računanje vremena, večernja sv. Misa sljedeće nedjelje biti će u 18.00 sati.

Kreativne radionice održavaju se srijedom u 20.00 sati, susret za starije ministrante održava se petkom u 20.00 sati u crkvi, a ciklus kateheza na temu sv. Misa održava se nedjeljom nakon večernje sv. Mise.

U subotu, 15. studenoga 2014. godine organiziramo hodočašće u Padovu. Cijena puta iznosi 170 kuna. Od danas je moguće prijaviti se za hodočašće.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Uz Glas Koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Dok je knjige, bit će i Kroacije. Glas koncila nam također donosi Papinu poruku uz Dan misija koji je danas. Glas koncila donosi i mnoge druge vrijedne članke te aktualnosti iz života Crkve u domovini i svijetu.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

1. Mate Gelo, sin Jake i Mire r. Kovač iz Šibica
i
Nataša Blatančić, kći Stipe i Ane r. Brčinović iz Zagreba.

Vjenčanje: 25. listopada 2014. u župi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.