• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 18. veljače 2018.

Župne obavijesti – 18. veljače 2018.

1. KORIZMENA NEDJELJA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon sv. Mise imamo redovito klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Ovaj tjedan imamo Mise u selima: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

 Kroz Korizmu petkom i nedjeljom prije večernje Mise imamo pobožnost Križnoga puta. Križni put je u 17.30 sati, a u Laduču je Križni put nedjeljom prije mise u 9.00 sati.

Nalazimo se u godini sv. Josipa, pa želimo organizirati hodočašće u svetište sv. Josipa u Karlovcu i u Krašić. Hodočašće će biti 10. ožujka 2018. godine. Cijena hodočašća je 70 kuna. I danas se možete upisati za hodočašće, a od sljedeće nedjelje ćete moći preuzeti karte i uplatiti troškove za hodočašće.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zagreba gdje je prošli vikend svečano završilo zasjedanje 2. sinode Zagrebačke nadbiskupije i proslavljen blagdan bl. Alojzija Stepinca, te nam donosi i homiliju kard. Josipa Bozanića s Mise na Stepinčevo. Glas koncila nam donosi i poruku pape Franje za ovogodišnju Korizmu. Glas koncila donosi i razgovor s dr. Ivanom Kešinom pod naslovom Projekt kloniranja čovjeka treba zaustavitii prekinuti. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

 

 

ženidbeni navještaj:

 

Saša Podvršnik, sin Milana i Branke r. Filipčić iz Zdenaca Brdovečkih

                   i

Katarina Martinko, kći Stjepana i Danice r. Suhobilec iz Laduča.

Vjenčanje: 23. lipnja 2018.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.