• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 18. siječnja 2015.

Župne obavijesti – 18. siječnja 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Kroz ovaj tjedan je Mise u Ključu u srijedu u 17.00 sati. Za Drenje nema upisane nakane pa tamo neće biti sv. Misa. Nakane koje su bile upisane za Prigorje biti će odslužene u župnoj crkvi na dane kad su bile upisane za Prigorje.

Danas započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana i traje do sljedeće nedjelje. Kroz ovaj tjedan po dekanatima naše Nadbiskupije održavati će se molitve za jedinstvo kršćana. U našem dekanatu će biti u četvrtak 22. siječnja 2015. godine u župi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću u 19.00 sati. Sv. Misu predvodi mons. Valentin Pozaić, pomoćni biskup.

U ponedjeljak smo završili blagoslov obitelji u našoj župi. Tijekom redovitoga blagoslova obišli smo 2292 obitelji, te još nekoliko naknadnih. Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vaš novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila. Uz glas koncila u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam donosi reportažu s Papina pohoda Šri Lanki. Uz ostale zanimljive članke Glas koncila donosi komentar glavnoga urednika pod naslovom Glasovi za novo usmjerenje Hrvatske. Isto tako donosi i zanimljiv intervju sa dr. Jelenom Jurišić pod naslovom Neovisni mediji su utopija. Ima i mnoštvo drugim vrijednih članaka.

ženidbeni navještaj:

 Danijel Malkoč, sin Jose i Marije r. Vuković iz Laduča

i

Marijana Mandić, kći Stipe i Luce r. Grgić iz Zaprešića.

Vjenčanje: 07. veljače 2015. u župi Marije kraljice apostola u Zaprešiću.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.