• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 18. prosinca 2016.

Župne obavijesti – 18. prosinca 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz došašće nemamo večernje mise radnim danom nego samo zornice ujutro u 6.00 sati.

Ovaj tjedan nemamo Mise u selima jer mi svećenici ispovijedamo po drugim župama.

U subotu je Badnjak. U župnoj crkvi ćemo imati misu bdijenja u 19.00 sati, a prije mise u 18.30 sati djeca će imati kratki program. Misa bdijenja biti će i u Laduču u 22.30 sati, a svečana Misa polnoćka biti će u župnoj crkvi u ponoć.

Sljedeće nedjelje je Božić. Sv. Mise će na Božić biti po nedjeljnom rasporedu u 8.00, 11.00 i 18.00 u župnoj crkvi, a u 9.30 u Laduču.

Sestra Antonija poziva djecu i roditelje da dođu na koncert u Lužnicu danas u 16.00 sati.

U našoj karitativnoj akciji uz nedjelju Caritasa prikupili smo 7.186,50 kuna, 21 € te nešto hrane i ostalih namirnica. Volonteri našega Caritasa su pripremili pakete koji će ovih dana biti predani najpotrebnijima u našoj župi. Hvala Vam od srca na daru!

Iz policijske postaje Zaprešić smo dobili obavijest da se i ove godine provodi akcija «Mir i dobro». Nastojmo tijekom božićnog vremena suzdržati se od pucnjave, jer pucnjava nije ono što blagdane čini dostojanstvenima i mirnima. Blagdane provodimo u miru i radosti.

U sakristiji možete nabaviti dvanaestlisne kalendare za 2017. godinu. Jednolisne župne će svaka obitelj dobiti prigodom blagoslova obitelji.

Na izlazu iz crkve možete uzeti Božićno pismo s rasporedom Blagoslova obitelji i Bogoslužja u Božićno vrijeme.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu sa otvorenja i prvoga zasjedanja 2. sinode Zagrebačke nadbiskupije. Glas koncila donosi i zanmiljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Zašto nevažno može potisnuti bitno. Novi broj Glasa koncila nam donosi i zanimljiv intervju s pjevačem Draženom Žankom te mnoge druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.