• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 18. listopada 2015.

Župne obavijesti – 18. listopada 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan su sv. Mise svakoga dana u 19.00 sati.

Budući da sljedeći vikend prelazimo na zimsko računanje vremena, večernja sv. Misa sljedeće nedjelje biti će u 18.00 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati. U petak će misa u Drenju biti u Domu, a kao priprema za Dan Drenja biti će mogućnost sv. Ispovijedi od 17.30 sati.

Sljedeće nedjelje ćemo u Drenju proslaviti dan Drenja. Procesija od Vatrogasnog doma kreće u 10.30 sati, a odmah nakon procesije biti će misa kod kapelice Kraljice mira. Ukoliko bude loše vrijeme Misa će biti u domu.

Danas ćemo u Ključu proslaviti Terezinsku nedjelju. Sv. Misa će biti u 17.00 sati.

Danas nakon večernje sv. Mise nastavljamo s projektom Informativa. Predavanje će održati vlč. Filip, župni vikar, na temu Stepinčeva pisma zaručnici – Mladi Stepinac o braku i obitelji. Predavanje će biti u kući kraj crkve.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Uz glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glavna tema Prilike je Kamo Njemačka vodi Europu. Glas koncila nam donosi i poruku pape Franje uz Svjetski misijski dan koji danas slavimo. Glas koncila nam donosi i intervju sa Davidom Bereitom pokretačem kampanje „40 dana za život“, to je molitva za nerođene ispred bolnica koje obavljaju abortuse. Glas koncila donosi i mnoge druge aktualnosti iz života Crkve u domnovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.