• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 18. lipnja 2017.

Župne obavijesti – 18. lipnja 2017.

11. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su: u Prigorju u utorak, a iznimno ovaj tjedan u Drenju u srijedu, a u Ključu u petak u 18.00 sati jer slavimo blagdan Presvetoga Srca Isusova.

U petak se slavi blagdan Presvetoga Srca Isusova. Sv. Mise će biti u župnoj crkvi ujutro u 8.00 sati i u 19.00 sati, a u Ključu u 18.00 sati.

Sljedeće nedjelje ćemo u Ključu proslaviti Dan Ključa. Procesija od raspela kraj glavne ceste kreće u 10.30 sati, a odmah poslije procesije slijedi sv. Misa kod kapelice u Ključu. Svi ste pozvani!

Sljedeće nedjelje ćemo na jutarnjim Misama u župnoj crkvi imati gosta, misionara iz Tanzanije vlč. Tomislava Mesića, pa ćemo i prikupiti donacije za njega.

 Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Novi broj glasa koncila nam donosi reportažu iz Karlovca s proslave 330. obljetnice proglašenja sv. Josipa zaštitnikom Domovine Hrvatske. Glas koncila donosi i zanimljiv intervju s dr. Mariem Glavašem, svjetskim inovatorom u zdravstvu, a intervju nosi naslov Čovjeka vratiti u središte kao cjelovitu osobu i u medicini. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.