• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 17. veljače 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Kroz korizmeno vrijeme u našoj župnoj crkvi petkom i nedjeljom prije večernje sv. Mise imamo pobožnost Križnoga puta s početkom u 17.30 sati. Isto tako, u Laduču je pobožnost Križnoga puta nedjeljom prije mise s početkom u 9.00 sati.Vjeronauk za krizmanike i prvopričesnike održava se po već uobičajenom rasporedu. Isto tako, susreti za mlade i ministrante održavaju se također po uobičajenom rasporedu.

Udruga sv. Josipa iz Prigorja organizira javnu tribinu na temu Zdravstveni odgoj u osnovnim školama. Na tribini će goviriti prof. Ljilja Vokić i dr. Željka Markić. Tribina će se održati 28. veljače 2013. godine u 18.00 sati u Kino dvorani u Brdovcu. Svi ste pozvani.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glas koncila. Glas koncila nam donosi mnoštvo zanimljivih članaka među kojima izdvajamo Papinu najavu da se odriče službe te rekacije na tu najavu. Glas koncila nam također donosi reportaže sa proslave blagdana bl. Alojzija Stepinca diljem naše domovine i izvan nje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.