• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 17. svibnja 2015.

Župne obavijesti – 17. svibnja 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Sljedeće nedjelje je svetkovina Duhova. Sv. Mise će biti po nedjeljnom rasporedu.

Kroz tjedan sv. Misa u Ključu će biti u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U subotu navečer, nakon sv. Mise, naši će krizmanici u crkvi izvesti predstavu Špilja razbojnička. Dođimo i podržimo njihov trud.

U subotu, 23. svibnja 2015. ćemo u Šenkovcu proslaviti dan Šenkovca. Procesija od Križa počinje u 17.30 sati, a nakon procesije slijedi sv. Misa. Svi ste pozvani.

Naš mali dječji zbor Plamenčići i glazbenici pripremaju sv. Misu zahvalnicu i koncert u subotu, 30. svibnja 2015. godine u 19.00 sati u župnoj crkvi. Pozivamo djecu, roditelje, učitelje, i prijatelje da dođu i da zajedno zahvalimo dragome Bogu za sve darove koje smo primili tijekom ove školske godine. Dođite i dajte podršku našim pjevačima i sviračima kako bismo i dalje nastavili rast u ljubavi prema Bogu i domovini.

07. lipnja 2015. godine u 17.00 sati u Maclju će se održati spomen-Misa prigodom 70. obljetnice križnoga puta. I ove bismo godine željeli organizirati odlazak na tu Misu. Cijena karte je 50 kuna.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Budućnost dva desetljeća nakon Bljeska. Među mnogim zanimljivim člancima iz Glasa koncila izdvajamo komentar glavnoga urednika pod naslovom Kaos umjesto pijeteta. Glas koncila nam donosi zanimljiv razgovor s Tomom Hodakom koji je kao dječak bio sudionik Križnoga puta.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

1. Deni Nikola Dojčić, sin Krešimira i Mojce r. Budna iz Brdovca
i
Marina Lovrić, kći Drage i Kate r. Dragičević iz Laduča.
Vjenčanje: 30. svibnja 2015.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.