• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 17. siječnja 2016.

Župne obavijesti – 17. siječnja 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Od ovoga tjedna započinjemo i s Misama po selima. U Prigorju će biti u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Sutra započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana i traje do 25. siječnja. U našemu dekanatu će se održati u četvrtak 22. siječnja 2016. godine u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zaprešiću u 18.00 sati.

U utorak smo završili blagoslov obitelji u našoj župi. Tijekom redovitoga blagoslova obišli smo 2285 obitelji. Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vaš novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

Sljedeće nedjelje će nam gosti na jutarnjim misama biti članovi terapijske zajednice Moji dani iz Đurmanca. Oni će nam kratko predstaviti svoj rad s ovisnicima.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi mjesečni prilog Prilika. Glavna tema Priliek je Život pomoraca. Glas koncila donosi reportažu sa međunarodnog znanstvenog skupa o religioznosti i sekularizmu pod naslovom Ne možemo ostaviti društvo bez moralnih načela. Uz ostale zanimljive i vrijedne članke Glas koncila donosi i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Opasno ignoriranje žrtava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.