• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 16. travnja 2017.

Župne obavijesti – 16. travnja 2017.

USKRS

 Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.  Danas imamo i sv. Misu u Ključu u 17.00 sati.

Sutra, na Uskrsni ponedjeljak sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30. Sutra nemamo večernju Misu u župnoj crkvi.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su po uobičajenom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U petak, 21. travnja 2017. godine, nakon Mise koja počinje u 19.00 sati, imati ćemo zajednički roditeljski sastanak za roditelje kandidata za Prvu Pričest i Krizmu. Molimo roditelje da se svakako odazovu jer će dobiti još nekoliko važnih informacija vezanih uz ove sakramente.

Hvala svima koji su aktivno sudjelovali u obredima svetoga trodnevlja te tako doprinjeli da nam obredi budu svečani: đakonu, bogoslovu, ministrantima, čitačima i zboru. Hvala i zvonarima koji su uredili i pripremili crkvu.

Zahvaljujemo g. Načelniku i vodstvu naše Općine čijim je zalaganjem obnovljena kapelica Sv. Tri Kralja kraj župne kuće i prostor ispred nje.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Uskrsni broj Glasa koncila. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila donosi Uskrsne poruke hrvatskih biskupa. Glas koncila nam donosi informacije s konferencije za novinare koju je u Međugorju održao Papin izaslanik nadbiskup Hoser. Glas koncila donosi mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

 

ženidbeni navještaj:

 

Josip Filipović, sin Ilije i Mare r. Kikić, nastanjen u HKM Neumünster

                   i

Dragica Karaula, kći Nike i Vesele r. Đapić, nastanjena u HKM Neumünster.

Vjenčanje: 22. travnja 2017.

 

Marko Živadinović, sin Ivana i Amalije r. Jakopanec iz Brdovca

                   i

Martina Milat, kći Brune i Olge r. Vedak iz Brdovca.

Vjenčanje: 29. travnja 2017.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.