• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 16. ožujka 2014.

Župne obavijesti – 16. ožujka 2014.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 09.30 sati. Sv. Misa u župnoj crkvi radnim danom je u 18.00 sati.

Sv. Misa u u Ključu je u srijedu, a u Prigorju u petak u 17.00 sati.

U utorak, u okviru kateheza za odrasle, održati će se kateheza koju predvodi župnik. Tema kateheze je molitva. Kateheza će biti održana u 19.30 u dvorani kraj župne kuće.

U srijedu se slavi svetkovina sv. Josipa. Sv. Misa u župnoj crkvi biti će u 18.00 sati. Isto tako, u srijedu će u kapeli sv. Josipa u Prigorju biti sv. Misa u 17.00 sati. Vanjska proslava sv. Josipa u Prigorju će biti u subotu. Procesija od križa počinje u 17.00 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa.

Kroz korizmeno vrijeme u našoj župnoj crkvi petkom i nedjeljom prije večernje sv. Mise imamo pobožnost Križnoga puta s početkom u 17.30 sati. Isto tako, u Laduču je pobožnost Križnoga puta nedjeljom prije mise s početkom u 9.00 sati.

Kateheze za mlade održavaju se petkom u 21.00 sat. Te kateheze su priprema za susret katoličke mladeži u Dubrovniku 26. i 27. travnja, te su obavezne za one koji su se prijavili za susret.

Susreti za ministrante održavaju se subotom u 13.00 sati.

Od sutra do nedjelje traje tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Milostinja koja će biti prikupljena sljedeće nedjelje i vaš novčani dar kojega možete ostaviti u kutijama s oznakom Caritasa biti će preko Caritasa nadbiskupije prosljeđeni Crkvi u BiH.

5. i 6. travnja 2014. godine u organizaciji udruge Ekosspiritus i pod pokroviteljstvom Gospićko-senjske biskupije održava se 53. planinarski križni put na trasi Slunj-Lađevac-Slunj-Cetingrad. Prijave traju do 26. ožujka, a za sve informacije se možete javiti g. Stjepanu Peteku na broj mobitela koji se nalazi na oglasu u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam u ovome broju donosi mjesečni prilog Prilika koji je posvećen stotoj obljetnici rođenja A. G. Matoša. Glas konicla također donosi mnoge aktualnosti iz života Crkve u domovini i svijetu.

 

Ženidbeni navještaj:

Aleksandar Pavlović, sin Mladena i Zdenke-Nevenke r. Čelan iz župe Lug Samoborski

                                          i

Iva Biočić, kći Ante i Mirjane r. Lubina iz župe Lug Samoborski.

Vjenčanje: 24. svibnja 2014.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.