• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 15. lipnja 2014.

Župne obavijesti – 15. lipnja 2014.

Danas je svetkovina Presvetoga Trojstva, a ujedno i Vidovo. Sv. Mise su u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču dans zbog župnoga proštenja nema sv. Mise. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Kroz tjedan sv. Misa u Ključu će biti u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak slavimo svetkovinu Tijelova. Sv. Mise su po nedjeljnom rasporedu u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Nakon večernje sv. Mise imati ćemo Tijelovsku procesiju oko crkve, ako vrijeme bude dopuštalo.

U subotu, 21. lipnja 2014. godine župni dječji zbor «Plamenčići» i glazbenici imati će Misu zahvalnicu i koncert nakon sv. Mise. Pozivamo svu školsku djecu i roditelje na Misu kako bi Gospodinu zahvalili za proteklu školsku godinu.

Marijina legija organizira hodočašće u Pleternicu u svetište Gospe od suza 21. lipnja 2014. godine. Kontakt informacije nalaze se na plakatu u oglasnom ormariću.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u Slunj, Udbinu i Škabrnju, na Dan državnosti, 25. lipnja 2014. godine. Informacije za prijavu nalaze se na plakatu u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Osjećaji nedjeljnih radnika. Glas koncila nam donosi zanimljiv intervju sa Lilom Grace Rose, «Pro life» aktivisticom, pod naslovom Laž je da je pobačaj samo medicinsko pitanje. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih zanimljivih i vrijednih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.