• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 15. siječnja 2017.

Župne obavijesti – 15. siječnja 2017.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati .

Od ovoga tjedna započinjemo i s Misama po selima po redovitom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

U utorak smo završili redoviti blagoslov obitelji. Tijekom blagoslova obišli smo 2311 obitelji.  Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vaš novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

U subotu, 21. siječnja 2016. godine imati ćemo proslavu sv. Antuna Pustinjaka u Prudnicama. Procesija od kapelice sv. Antuna počinje u 17.00 sati, a odmah zatim slijedi sv. Misa u Domu.

Naši zborovi od ovoga tjedna počinju sa svojim redovitim probama. Zbor sv. Barbare ima probu utorkom nakon mise, veliki mješoviti zbor četvrtkom navečer, a dječji zbor Plamenčići subotom u 10.00 sati.

Najavljujemo da će susret Hrvatske katoličke mladeži biti ove godine u Vukovaru, 29. i 30. travnja 2017. godine. Zainteresirani za odlazak na susret mogu se za informacije i prijavu javiti vlč. Marku, župnom vikaru.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Hrvatska robotika u svjetskom vrhu. Glas koncila nam donosi mnoštvo zanimljivih članaka od kojih izdvajamo komentar glavnoga urednika pod naslovom Zašto je Stepinac na udaru velikosrpske politike. Glas koncila donosi i zanimljiv intervju s Nikolom Kojkićem koji istražuje ratne zločine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.