• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 14. siječnja 2018.

Župne obavijesti – 14. siječnja 2018.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon sv. Mise imamo redovito klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Kroz ovaj tjedan još nećemo imati Mise u selima.

U subotu, 20. siječnja 2018. godine imati ćemo proslavu sv. Antuna Pustinjaka u Prudnicama. Procesija od kapelice sv. Antuna počinje u 18.00 sati, a odmah zatim slijedi sv. Misa u Domu. Svi ste pozvani!

U četvrtak smo završili redoviti blagoslov obitelji. Tijekom blagoslova obišli smo 2246 obitelji.  Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vaš novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

U četvrtak započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. U našemu Dekanatu molitva će biti u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zaprešiću u četvrtak,  25. siječnja 2018. u 18.00 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila i Glasnik Srca Isusova i Marijina. Uz Glas koncila u novome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zagreba sa Katehetske zimske škole. Glas koncila nam donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika u kojemu se urednik osvrće na tekst koji je nedavno izašao u jednim dnevnim novinama, a govori o tome da Katolička crkva želi naštetiti tradicionalnoj obitelji. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih članaka iz života Crkve u domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.