• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 14. prosinca 2014.

Župne obavijesti – 14. prosinca 2014.

Danas je 3. nedjelja došašća. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 6.00 sati ujutro – zornica.

Ovaj tjedan nećemo imati sv. Mise u selima.

U sakristiji možete nabaviti dvanaestlisne kalendare za 2015. godinu. Jednolisne župne dobiti ćete prigodom blagoslova obitelji.

Danas završavamo naš župni karitativni tjedan. U kutije s natpisom caritasa, na pokrajnjim oltarima možete staviti svoj dar za potrebite u našoj župi.

U četvrtak, 18. prosinca, ćemo imati ispovijed bolesnih i nemoćnih. Ako imate u kući starije, nemoćne i bolesne koji ne mogu doći u crkvu, javite nam do srijede i omogućite i njima da se ispovijede.

Sljedeće nedjelje, 21. prosinca u 16 sati djeca će imati svoj koncert pred Božić kod sestara u Lužnici. Svi ste pozvani.

Od 21. do 26. lipnja 2015. godine želimo organizirati hodočašće u Rim. Svi zainteresirani mogu se javiti u Župni ured kako bi dobili plan puta i ostale informacije.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila i Veritas. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila donosi mnoštvo zanimljivih i vrijednih članaka od kojih izdvajam Poslanicu predsjednika Hrvatskoga Caritasa mons. Josipa Mrzljaka uz nedjelju Caritasa. Glas koncila donosi i zanimljiv intervju sa prof. dr. Božom Matićem pod naslovom Zadnji je čas za spas gospodarstva od propasti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.