• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 13. studenoga 2016.

Župne obavijesti – 13. studenoga 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 09.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 18.00 sati. Sljedeće nedjelje je posljednja nedjelja u crkvenoj godini i slavimo svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja.

Mise u selima su u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu , a Drenju u petak 17.00 sati.

Sljedeće nedjelje pod misom u 11.00 sati naš Mješoviti crkveni zbor sv. Vida proslaviti će svoju 25. obljetnicu postojanja. Dođimo na tu misu i proslavimo zajedno s njima ovaj lijepi jubilej.

U četvrtak, 24. studenoga 2016. godine u 19.30 sati će u organizaciji naše župe i Udruge hrvatski domobran Zaprešić u kino-dvorani u Brdovcu biti projekcija filma Huda jama – strogo čuvana tajna. Gost projekcije biti će g. Roman Leljak, autor filma.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila i Veritas. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilka čija je glavna tema Kako je prošao križ na sudu. Glas koncila donosi i reportažu sa pohoda kard. Gerharda Ludwiga Müllera našoj Nadbiskupiji. Glas koncila objavljuje i reakciju na Pripoćenje Arhijereskoga sinoda Srpske pravoslavne crkve pod naslovom SPC falsificira riječi nadbiskupa Stepinca. Glas koncila donosi i mnoge druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.