• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 13. siječnja 2019.

Župne obavijesti – 13. siječnja 2019.


KRŠTENJE GOSPODINOVO

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Kroz ovaj tjedan još nećemo imati Mise po selima.

U subotu, 19. siječnja 2019. godine imati ćemo proslavu sv. Antuna Pustinjaka u Prudnicama. Procesija od kapelice sv. Antuna počinje u 16.30 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa u Domu. Svi ste pozvani!

U petak smo završili redoviti blagoslov obitelji. Tijekom blagoslova obišli smo 2217 obitelji. Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vaš novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

U petak započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. U našemu Dekanatu molitva će biti u crkvi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću u utorak, 22. siječnja 2019. u 19.00 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina i Veritas. Glas koncila od nove godine ima tjedni prilog Prilika koji je do sada bio mjesečni.  Glas koncila nam donosi vijest o smrti fra Emanuela Hoška, poznatog franjevca, povjesničara i pastoralnog djelatnika. Glas koncila donosi razgovor s Nikolom Knezom, autorom filma „Bleiburg: Titova dozvola za genocid“. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih članaka iz života crkve u Domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.