• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 13. siječnja 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 09.30 sati. Od sutra opet započinjemo s večernjim sv. Misama u župnoj crkvi, pa će mise radnim danom biti u 18.00 sati.

Kroz ovaj tjedan još nemamo mise u Ključu i Drenju.

U subotu, 19. siječnja 2013. godine ćemo imati vanjsku proslavu sv. Antuna Pustinjaka u Prudnicama. Procesija od kapelice počinje u 17.00 sati, a zatim slijedi sv. Misa.

U petak smo završili redoviti blagoslov obitelji. Tijekom blagoslova obišli smo 2326 obitelji. Hvala Vam što ste nas lijepo primili, hvala za Vašu molitvu, za novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu. Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslovu.

Kao što možete primijetiti, određeni državni dužnosnici otvoreno prijete služeći se metodama zastrašivanja prema Crkvi i roditeljima vezano za zdravstveni, odnosno spolni odgoj. No, naša kršćanska savjest nam neće dozvoliti da šutimo niti da se povučemo. Ovo vrijeme traži hrabre ljude i roditelje koji će se boriti za svoju djecu i moralnu budućnost Hrvatske. Pozivamo sve roditelje koji imaju djecu u školi da sljedeće nedjelje nakon Misa potpišu obrazac za roditelje kojim se traži zaštita djece od nakaradnog spolnog odgoja.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila i Veritas. Uz Glas koncila dolazi nam i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam među ostalim člancima donosi članak o sve većoj nezaposlenosti u Hrvatskoj. Zanimljiv je također intervju sa Slavkom Jozinovićem pod naslovom Molitva je oduvijek bila naš obiteljski program, te mnogi drugi zanimljivi članci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.