• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 12. svibnja 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 10.30 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Prigorju u petak u 18.00 sati.

Sljedeće nedjelje je svetkovina Duhova i druga grupa naših prvopričesnika ima Prvu Pričest, zbog toga će sljedeće nedjelje misa početi u 10.30 sati. U subotu će prvopričesnici imati ispovijed u 16.00 sati kako je najavljeno na roditeljskom sastanku.

Kao što smo najavili prošle nedjelje od danas pa do 26. svibnja održava se prikupljanje potpisa za referendum za zaštitu braka i obitelji. Svoj poptis možete dati vani ispred crkve. To je vrlo važna akcija kako bismo i zakonom zaštitili brakove, obitelji i djecu.

Marijina legija organizira hodočašće u Vepric, 01. lipnja 2013. godine. Podaci za prijavu se nalaze na oglasnoj ploči.

U nedjelju, 02. lipnja 2013. godine u Maclju će se održati Spomen-misa za žrtve Križnoga puta. I ove godine bismo željeli organizirati odlazak na tu misu i posjetiti spomen crkvu Muke Isusove. Od sljedeće nedjelje početi ćemo upisivati prijave za autobus.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila i Veritas. Glas koncila nam donosi mnoge zanimljive članke među ostalim članak pod naslovom Zašto treba podržati referendum o braku. Zanimljiv je i komentar glavnoga urednika pod naslovom Nove manipulacije, o tekstovima koji su se pojavili u raznim medijima nakon hodočašća svećenika u Vukovar. Glas koncila donosi i mnoge druge zanimljive tekstove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.