• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 11. rujna 2016.

Župne obavijesti – 11. rujna 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Mise u selima su u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Župni ured ima radno vrijeme radnim danom od 9.00 do 10.00 i  od 16.00 do 17.45 sati.

Zalaganjem obitelji Jerković i Horvatić prije ljeta je obnovljena kapelica sv. Križa u Javorju. U srijedu na blagdan Uzvišenja sv. Križa ćemo blagosloviti obnovljenu kapelicu. Blagoslov će biti u 18.45 sati kraj kapelice, a zatim ćemo u procesiji doći do župne crkve i imati sv. Misu.

Naše hodočašće na Trsat imati ćemo u subotu, 17. rujna 2016. godine. Popunili smo dva autobusa. Jedan autobus polazi s Harmice u 4.30 sati i skuplja hodočasnike po selima, a onda u 5.00 sati zajedno krećemo od župne crkve.

Molimo one koji su se prijavili za hodočašće u Boku Kotorsku i Tiranu da tijekom mjeseca rujna dostave broj osobne ili putovnice i OIB te da uplate troškove putovanja. Još ima nekoliko slobodnih mjesta pa ako ima zainteresiranih slobodno se javite.

Od 23. – 25. rujna 2016. godine će se u Zaprešiću u župi Marije Kraljice apostola održati Škola evangelizacije i kršćanskoga života. Jedna od voditeljica te škole je i s. Božena Novoselec, naša župljanka. Ukoliko ima zainteresiranih za taj molitveno-evangelizacijski susret, možete se priajviti u našem župnom uredu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Glas koncila i Veritas. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi mjesečni prilog Prilika. Glas koncila u novome broju donosi reportažu iz Rima s kanonizacije Majke Terezije. Novi broj glasa koncila donosi nam i reportažu iz Ludbrega s godišnje proslave Predragocjene Krvi Kristove. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.