• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 10. studenoga 2013.

Župne obavijesti – 10. studenoga 2013.

Danas je 32. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 11.00 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Ovaj tjedan sv. Misa će biti u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Od ovoga utorka na području cijele naše Nadbiskupije počinje projekt kateheza za odrasle. Projekt je zamišljen tako da će jednom mjesečno katehezu predvoditi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, a kateheza će se uživo prenositi putem interneta, dok su ostali utorci u mjesecu predviđeni za župnikovu katehezu te molitveni susret. Prva kateheza koju će predvoditi Kardinal održat će se u utorak 12. studenog u 19.30 sati, a mi ćemo je uživo prenositi u našoj crkvi. Svi ste pozvani!

Ministrantski susreti se održavaju subotom u 13.00 sati u crkvi.

Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike, kao i katehetski susreti za srednjoškolce, studente i radničku mladež održavaju se po redovitom rasporedu.

Budući da su se u posljednje vrijeme pojavili neki koji su u ime Župe od pojedinaca, obrta ili nekih organizacija tražili financijska sredstva, ovim putem obavještavamo da župnik nije ovlastio nikoga, niti privatne osobe, niti udruge, niti političke organizacije za skupljanje novčanih priloga za potrebe Župe. Ukoliko će Župa organizirati neko skupljanje priloga to ćemo svakako najaviti u oglasima, s time da ćemo imenovati one koji su za to ovlašteni, a oni će sami imati pismenu potvrdu ovjerenu župnim žigom i potpisom župnika. Za sada ne skupljamo nikakve priloge!

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam u ovome broju donosi mjesečni prilog Prilika, čija je tema. «Tko ima pravo mijenjati Hrvatsku». Glas koncila nam donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom: Napadi bijesa. Uz mnoge druge zanimljive članke Glas konicla donosi reportažu sa Pastoralnog pohoda kardinala Bozanića hrvatskim katolicima u Americi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.