• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 10. rujna 2017.

Župne obavijesti – 10. rujna 2017.

23. NEDJELA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Od ovoga tjedna počinjemo i sa Misama po selima i to po redovitom rasporedu u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Naše hodočašće na Trsat imati ćemo u subotu, 16. rujna 2017. godine. Jedan autobus polazi u 4.30 sati s Harmice i skupljat će  hodočasnike po selima, a u 5.00 sati zajedno krećemo od župne crkve. Molimo Vas da budete točni da možemo na vrijeme krenuti. U subotu, zbog hodočašća, nećemo imati Misu u župnoj crkvi.

Sljedeće nedjelje ćemo pod Misom u 11.00 sati imati zaziv Duha Svetoga na početku nove školske godine. Pozivamo svu školsku djecu na tu Misu kako bismo zajedno molili za darove Duha Svetoga kroz ovu školsku godinu.

Naši zborovi od ovoga tjedna počinju sa svojim redovitim probama. Zbor sv. Barbare ima probu utorkom nakon Mise, a veliki mješoviti zbor ima probu četvrtkom u 19.30 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Glas koncila i Glasnik Srca Isusova i Marijina. Uz Glas koncila dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Tko je tko u priči o plastičnoj boci. Glas koncila nam donosi i zanimljivu propovijed gradišćanskoga biskupa mons. Živkovića na proslavi Krvi Kristove u Ludbregu. Uz mnoštvo drugih članaka Glas koncila donosi zanimljiv intervju sa mr. Markom Grubišićem, predsjednikom Hrvatskoga društva političkih zatvorenika pod naslovom Samostalna hrvatska država ostvarenje je svih uzničkih snova.

 

 

ženidbeni navještaj:

Marijan Karaula, sin Tadije i Ivke r. Krolo iz Brdovca

                                         i

Tatijana Radan, kći Milana i Marije r. Mandičić iz Rijeke.

Vjenčanje: 23. rujna 2017.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.