Župne obavijesti – 10. prosinca 2017.

Župne obavijesti – 10. prosinca 2017.

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su ujutro u 6.00 sati, zornice. U došašću kroz tjedan u župnoj crkvi nemamo večernje sv. Mise.

Zbog božićnih ispovijedi ovaj tjedan nemamo Mise po selima.

U srijedu, 13. prosinca 2017. godine bismo željeli obići Vaše starije i bolesne ukućane koji nisu mogli doći na župnu ispovijed kako bismo ih ispovijedili da se i oni pripreme za Božić. Molimo Vas da nam do srijede ujutro javite ukoliko imate starijih i bolesnih kako bismo ih mogli obići. Od danas započinjemo naš župni karitativni tjedan. Do sljedeće nedjelje možete donijeti u Župni ured, a u nedjelju u kuću kraj crkve, hranu, kućne potrepštine ili novčane priloge za potrebite u našoj župi.

Naš dječji zbor Plamenčići i glazbenici pripremaju svoj program za Badnjak. Program će izvesti u nedjelju 17. prosinca 2017. u 16.00 sati kod sestara u Lužnici, a u našoj župnoj crkvi na Badnjak u 18.30 sati. Molimo roditelje da dovedu djecu na probu subotom od 10.00 do 11.00 sati.

Na izlazu iz crkve možete si uzeti Božićno pismo s rasporedom Bogoslužja u Božićno vrijeme i rasporedom Blagoslova obitelji.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina i Veritas.

Glas koncila nam donosi pripoćenje HBK vezano uz presudu u Hagu i tragičnu smrt generala Praljka. Uz Došašće, Glas koncila donosi razmišljanje pod naslovom Zornice, najsnažniji izraz budnosti i priprave. Glas koncila donosi i mnogo drugih aktualnosti iz života Crkve u domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.