Župne obavijesti – 08. rujna 2019.

Župne obavijesti – 08. rujna 2019.
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

23. NEDJELJA KROZ GODINU – MALA GOSPA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. Zbog hodočašća na Trsat u subotu nećemo imati sv. Misu u župnoj crkvi.

Od ovoga tjedna počinjemo i s Misama po selima. Mise su u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Župni ured ima radno vrijeme radnim danom od 9.00 – 10.00 sati i od 16.00 – 17.45 sati.

Pozivamo srednjoškolce, studente i radničku mladež na susrete i katehezu. Prvi susret će se održati u petak u 20.00 sati u kući kraj crkve. Svi su dobrodošli.

Naše hodočašće na Trsat imati ćemo u subotu, 14. rujna 2019. godine. Jedan autobus će poći ujutro u 4.30 sati iz Ključa (s raskršća na glavnoj cesti, jer je cesta do Harmice još službeno zatvorena) i po selima skupiti hodočasnike, a u 5.00 sati krećemo od župne Crkve. Još ima nekoliko slobodnih mjesta. Cijena puta je 100 kuna.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina i Veritas. Glas koncila nam donosi zanimljiv tekst pod naslovom Zašto je nemoguće ukinuti Ispovjednu tajnu. Tekst se osvrće na razne zahtjeve kojima se u ime tzv. prava na informaciju želi narediti da svećenici moraju prijaviti ukoliko su kroz ispovijed saznali za neko zlodjelo. Glas koncila donosi i razgovor sa scenaristom i redateljem Lukom Klapanom pod naslovom Domovinski rat slabo je zastupljen u dokumentarnom filmu. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.