• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 08. prosinca 2019.

Župne obavijesti – 08. prosinca 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi radnim danom su ujutro u 6.00 sati, zornice.

Mise po selima su: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Danas se slavi blagdan Bezgrešnoga začeća BDM, no budući da je nedjelja, liturgijski se slavi sutra. Sv. Misu ćemo imati ujutro u 6 sati, zornicu.

Najavljujemo da ćemo našu župnu Božićnu ispovijed imati u subotu, 21. prosinca 2019. godine, pa si planirajmo taj dan kako bismo se ispovijedili i tako svoje srce pripremili za slavlje Božića.

Naše starije i bolesne župljane obići ćemo 18. prosinca 2019. godine kako bi se ispovijedili i tako pripremili za blagdan Božića. Molimo Vas da nam do toga dana javite ukoliko imate starijih i bolesnih u kući koji ne mogu doći u crkvu na ispovijed.

Najavljujemo da ćemo slavlje sv. Potvrde u našoj župi imati 01. svibnja 2010. godine, a slavlje Prve sv. Pričesti 10. svibnja 2020. godine. 

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Veritas i Radosnu vijest. Glas koncila nam donosi raportažu iz Splita gdje je održana proslava 50. obljetnice obnove Splitske metropolije. Glas koncila nam predstavlja dokument vijeća HBK za nauk vjere o čovjeku, njegovoj veličini i pozivu. Uz ostale zanimljive članke, a uz spomendan sv. Lucije, Glas koncila donosi tekst pod naslovom Sv. Lucija – zaštitnica dobroga vida.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.