• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 05. svibnja 2013.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak se slavi blagdan Uzašašća Gospodinova. Sv. Misa u župnoj crkvi je u 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Sljedeće nedjelje prva grupa naših prvopričesnika ima Prvu Pričest, zbog toga će sljedeće nedjelje misa početi u 10.30 sati. U subotu će prvopričesnici imati ispovijed u 16.00 sati kako je najavljeno na roditeljskom sastanku.

Marijina legija organizira hodočašće u Vepric, 01. lipnja 2013. godine. Podaci za prijavu se nalaze na oglasnoj ploči.

Sljedeće nedjelje, 12. svibnja 2013. godine, u organizaciji građanske inicijative U ime obitelji počinje prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma s pitanjem: Jeste li za to da se u Ustav Republike unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca? HBK podupire ovu inicijativu. Potpisi će se stoga prikupljati i ispred naše crkve nakon svih sv. Misa, kao i u Laduču. Ako želite poduprijeti ovu inicijativu, ponesite sljedeće nedjelje svoj JMBG.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK i Glasnik Srca Isusova. Glas koncila nam donosi reportažu sa Hodočašća svećenika Zagrebačke nadbiskupije u Vukovar. Isto tako, Glas koncila nam donosi vijest o inicijativi za zaštitu braka i obitelji koju pokreće Građanska inicijativa čiji će članovi prikupljati potpise za raspisivanje referenduma. Glas koncila donosi nam i mnoge druge zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.