• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 04. prosinca 2016.

Župne obavijesti – 04. prosinca 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz došašće nemamo večernje mise radnim danom nego samo zornice ujutro u 6.00 sati.

Mise u selima su u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a Drenju u petak 17.00 sati.

U četvrtak slavimo svetkovinu Bezgrješnog začeča BDM. Sveta Misa u župnoj crkvi je u 6.00 sati – zorrnica, a u Laduču u 9.30 sati.

Pred nama je važno događanje za našu Nadbiskupiju. U četvrtak, 08. prosinca 2016. godine u 18.00 sati će u katedrali svečanom liturgijom biti započeto zasjedanje 2. sinode Zagrebačke nadbiskupije. Naš nadbiskup, kard. Josip Bozanić, poziva sve vjernike da svojim molitvama podrže to važno događanje

U subotu, 10. prosinca 2016. godine u 14.30 sati ćemo imati veliku župnu ispovijed, kao pripremu za Božić. Biti će više svećenika pa si planirajte taj dan kako bi se duhovno pripremili za Božić.

Od danas započinjemo naš župni karitativni tjedan. Do sljedeće nedjelje možete donijeti u Župni ured, a u nedjelju u kuću kraj crkve, hranu, kućne potrepštine ili novčane priloge za potrebite u našoj župi. Isto tako, namirnice možete ostaviti u trgovinama u košarama koje na sebi imaju natpis našega župnoga Caritasa.

Hvala g. Mati Lukiću i njegovim radnicima koji su sanirali oštećenja na ulazu u župnu crkvu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK, Veritas i Glasnik Srca Isusova i Marijina. Glas koncila nam donosi vijest o proslavi 25. obljetnice djelovanja našega velikoga župnoga zbora. Glas koncila donosi i zanimljiv komentar glavnoga urendika pod naslovom Grijeh propusta hrvatskih političara. Novi broj Glasa koncila donosi i razgovor s Nikolom Babićem, kliničkim psihologom pod naslovom Mržnja je otrov koji najviše truje onoga tko mrzi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.