• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 04. rujna 2016.

Župne obavijesti – 04. rujna 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Od ovoga tjedna započinjemo i s Misama po selima, pa ćemo imati Mise u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Župni ured ima radno vrijeme radnim danom od 9.00 do 10.00 i  od 16.00 do 17.45 sati.

U četvrtak slavimo blagdan Rođenja Marijina – Malu Gospu. Sv. Misa će biti u župnoj crkvi u 19.00 sati.

U subotu će dječji zbor Plamenčići imati svoju prvu probu u kući kraj crkve u 10.00 sati. S. Antonija poziva djecu iz zbora da dođu na probu kako bi se pripremili za nedjelju.

Sljedeće nedjelje ćemo pod misom u 11.00 sati imati Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine. Pozivamo svu školsku djecu na Misu kako bi molili za pomoć i snagu Duha Svetoga kroz ovu školsku godinu.

Sljedeći vikend održati će se Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu. Mladi zainteresirani za hodočašće mogu se za prijavu i informacije obratiti vlč. Marku, župnom vikaru.

Naše hodočašće na Trsat imati ćemo u subotu, 17. rujna 2016. godine. Ima još nekoliko mjesta pa se možete prijaviti za hodočašće i preuzeti kartu. Cijena hodočašća je 100 kuna.

Molimo one koji su se prijavili za hodočašće u Boku Kotorsku i Tiranu da tijekom mjeseca rujna dostave broj osobne ili putovnice i OIB te da uplate troškove putovanja.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Glas koncila i Glasnik Srca Isusova i Marijina. Glas koncila nam donosi reportažu s Udbine s proslave Dana hrvatskih mučenika. Novi broj Glasa koncila donosi i cjelovti tekst poruke Hrvatskih biskupa uz predstojeće parlamentarne izbore. Glas koncila donosi i druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.