• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 03. studenoga 2013.

Župne obavijesti – 03. studenoga 2013.

Danas je 31. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Ovaj tjedan sv. Misa će biti u Ključu u srijedu u 17.00 sati, a u Prigorju u petak u 17.00 sati.

Sljededće nedjelje proslavit ćemo dan Laduča. Procesija kreće u 10.30 od raspela kod glavne ceste, a odmah nakon procesije slijedi sveta Misa. U župnoj crkvi će biti redovita sv. Misa u 11.00 sati.

Ministrantski susreti se održavaju subotom u 13.00 sati u crkvi.

Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike održava se po redovitom rasporedu. Isto tako, katehetski susreti za srednjoškolce, studente i radničku mladež održavaju se petkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Zahvaljujemo g. Stipi Ravančiću koji je svojom brigom postavio automatske osigurače u župnoj crkvi. Hvala i g. Boži Škrbecu iz Laduča koji je u Laduču napravio oglasni ormarić.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK i Glasnik Srca Isusova. Glas koncila nam donosi prilog uz Dušni dan, kojega smo proslavili jučer, pod naslovom Grobovi će jednom biti prazni. Isto tako Glas koncila nam donosi zanimljiv intervju sa prof. dr. Antom Vučkovićem pod naslovom: Vjernik iskustveno zna da je Bog živ. Ima i mnogo drugih vrijednih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.