• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 03.ožujka 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. Ovaj tjedan klanjanje ćemo imati u četvrtak.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Kroz korizmeno vrijeme u našoj župnoj crkvi petkom i nedjeljom prije večernje sv. Mise imamo pobožnost Križnoga puta s početkom u 17.30 sati, a u Laduču prije mise s početkom u 9.00 sati.

Danas završava Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u BiH. Možete, u kutije na pokrajnjim oltarima ili u sakristiji dati svoj novčani prilog za pomoć Crkvi u BiH.

U utorak, 05. ožujka 2013. godine u našu će župu doći na duhovnu obnovu trajni đakoni iz Zagrebačke, Varaždinske, Bjelovarske i Sisačke biskupije. Oni će prisustvovati našoj večernjoj sv. Misi.

Pozivamo one koji su se javili za volontiranje u župnom Caritasu da dođu na sastanak u srijedu u 19.00 sati u župnu kuću kako bismo se dogovorili o akcijama koje nam prethode.

Najavljujemo da će naša župna ispovijed biti u subotu 16. ožujka 2013. godine pa si planirajte taj dan za ispovijed.

Najavljujemo da naš križni put kroz župu planiramo za subotu 23. ožujka 2013. godine. To je subota pred Cvjetnicu. Do promjene je došlo zbog molbe mnogih vjernika koji bi se željeli uključiti u taj Križni put, a na Veliki petak ne mogu jer im je radni dan.

Vjeronauk za krizmanike i prvopričesnike održava se po već uobičajenom rasporedu. Isto tako, susreti za mlade i ministrante održavaju se također po uobičajenom rasporedu.

Danas u našoj župi gostuje g. Srećko Karić. On je su-autor knjige «Proživio sam Ovčaru i Vukovar» i on će poslije blagoslova kratko predstaviti knjigu koju možete kupiti ispred crkve.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glas koncila i Mali koncil – MAK. Iz Glas koncila uz mnoštvo korisnih i zanimljivih članaka izdvajamo komentar glavnoga urednika pod naslovom Zašto je u Hrvatskoj pošlo po zlu?, zatim opširnu reportažu o posljednjim danima pontifikata, sada već bivšega pape, Benedikta XVI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.