• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 02. travnja 2017.

Župne obavijesti – 02. travnja 2017.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 19.00 sati.

Kroz ovaj tjedan nećemo imati mise u selima zbog ispovijedi po župama u Dekanatu.

Kroz Korizmu petkom i nedjeljom prije večernje Mise imamo pobožnost Križnoga puta. Križni put počinje u 18.30 sati. Križni put u Laduču je nedjeljom prije sv. Mise s početkom u 9.00 sati.

Sljedeće nedjelje je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Svečana sv. Misa u 11.00 sati počinje blagoslovom grančica kod križa ispred župne crkve, a zatim ćemo u procesiji ući u crkvu.

U subotu ćemo imati tradicionalni Križni put kroz župu. Okupljanje je u 8.30 sati u župnoj crkvi.

Molimo Vas da nam do srijede javite ukoliko imate starijih i nemoćnih u Vašim obiteljima pa ćemo ih u četvrtak u prijepodnevnim satima pohoditi, ispovijediti i pričestiti da bi se i oni tako pripremili za Uskrs.

Danas završavamo naš župni karitativni tjedan. Svoj novčani dar za potrebite u našoj župi možete staviti u kutije s natpisom Caritasa na pokrajnjim oltarima.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila i Mali koncil – MAK. Glas koncila donosi reportažu iz Vatikana gdje je o 60. obljetnici Rimskih ugovora Papa primio čelnike EU-a. Novi broj Glas koncila donosi nam i zanimljiv intervju s Costanzom Miriano, autoricom dviju uspješnih knjiga koje govore o bračnom i obiteljskom životu. Glas koncila donosi i mnogo drugih zanimljivosti iz života Crkve u Domovini i svijetu.

 

ženidbeni navještaj:

 

Igor Iveković, sin Zdenka i Ksenije r. Ivanković iz Šenkovca

                   i

Antonela Popović, kći Zlatka i Jasmine r. Topol iz Šenkovca.

Vjenčanje: 13. svibnja 2017.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.