• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 02. studenoga 2014.

Župne obavijesti – 02. studenoga 2014.

Danas je Dušni dan – spomen svih vjernih mrtvih. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 18.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo imati sv. Misu u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

U četvrtak se slavi sv. Leonard, kojemu je posvećena kapela u Laduču, pa ćemo u četvrtak imati sv. Misu u Laduču u 17.00 sati.

Sljedeće nedjelje proslavit ćemo dan Laduča. Ukoliko bude vrijeme dopuštalo imati ćemo procesiju od raspela kod Mokrovića. Procesija kreće u 10.30 sati, a nakon procesije slijedi sv. Misa.

Od sljedeće nedjelje ćemo početi upisivati misne nakane za siječanj i veljaču 2015. godine, a onda ćemo nastaviti upisivanje kao i do sada, tri mjeseca unaprijed.

Kreativne radionice održavaju se srijedom u 20.00 sati, susreti za starije ministrante su petkom u 20.00 sati, a za mlađe subotom u 13.00 sati u crkvi. Ciklus kateheza na temu sv. Misa održava se nedjeljom nakon večernje sv. Mise.

U subotu, 15. studenoga 2014. godine organiziramo hodočašće u Padovu. Molimo one koji su se prijavili za hodočašće da do sljedeće nedjelje uplate za troškove puta.

Od 21. do 26. lipnja 2015. godine želimo organizirati hodočašće u Rim. Svi zainteresirani mogu se javiti u Župni ured kako bi dobili plan puta i ostale informacije.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila, Glasnik Srca Isusova i Veritas. Glas koncila nam donosi više članaka posvećenih blagdanu Svih svetih i Dušnome danu. Glas Koncila donosi i pismo naših biskupa pod naslovom: Muško i žensko stvori ih – o dostojanstvu čovjeka i opasnostima rodne ideologije. Glas Koncila nam donosi i svjedočanstvo naše župljanke s. Božene Novoselec koja je misionarka u Bugarskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.