• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 01. travnja 2018.

Župne obavijesti – 01. travnja 2018.

USKRS

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.  Danas imamo i sv. Misu u Ključu u 17.00 sati.

Sutra, na Uskrsni ponedjeljak sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30. Sutra nemamo večernju Misu u župnoj crkvi.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su po uobičajenom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak, 05. travnja 2018. godine u 20.00 sati, imati ćemo roditeljski sastanak za roditelje kandidata Krizmu. Molimo roditelje da se svakako odazovu jer će važne informacije vezane uz slavlje sakramenta. Roditelji mogu doći i na Misu i klanjanje prije sastanka.

Hvala svima koji su aktivno sudjelovali u obredima Svetoga trodnevlja te tako doprinjeli da nam obredi budu svečani: đakonu, bogoslovu, ministrantima, čitačima i zboru. Hvala i zvonarima koji su uredili i pripremili crkvu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Uskrsni broj Glasa koncila. Imamo još i nekoliko brojeva Glasa koncila od prošle nedjelje u kojem je bila reportaža o našoj župi. Novi broj Glasa koncila donosi nam Uskrsnu poruku kardinala Josipa Bozanića i drugih hrvatskih biskupa. Glas koncila donosi i druge članke vezane uz Uskrs kao i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Sudjelovanje u Isusovoj uskrsnoj pobjedi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.